chiptuning Amersfoort
Auto

Chiptuning in Amersfoort

Een chiptuning Amersfoort is perfect voor meer vermogen en koppel van jouw auto. Door middel van chiptuning wordt er namelijk diep in de software van de motor getreden om zo de reserves die de fabrikant standaard op de voertuigen plaatst optimaal te benutten wat resulteert in meer vermogen en koppel.

Het gebruik van speciale software 

Voor de chiptuning Amersfoort gebruiken de specialisten in Amersfoort speciale apparatuur waarmee zij diep in de software van de auto kunnen treden. Zo kunnen zij de reserveren die de fabrikant standaard heeft gereserveerd optimaal benutten. De chiptuning zal daarom resulteren in meer vermogen en koppel. Bij de optimalisatie van de auto zal de belangrijke software behouden worden zodat de tuning op een verantwoordelijke manier verloopt.

De tuning van de automaatbak 

Als jouw auto beschikt over een automaat is het aan te raden om deze bij de tuning mee te laten tune. De automaatbak zal de overbrengingen na de tuning gemakkelijk aankunnen waardoor de levensduur van de automaatbak zal worden verlengd. 

chiptuning Amersfoort

De speciale eco tuning 

Als je jaarlijks veel kilometers in jouw auto maakt is een Eco tuning de perfecte tuning voor jouw. Door middel van een Eco tuning zal er in de motor een volledigere en betere verbranding plaatsvinden. Op deze manier kan de motor efficiënter gebruik maken van de brandstof. Deze tuning zal daarom ook resulteren in een lager brandstofverbruik. Na de tuning zal er ook een lichtelijk vermogenswinst zijn waardoor de auto beter zal rijden.