Rijschool
Auto

Rijschool

Het kiezen van een rijschool is een lastige opgave. De keuze is groot en je wil het liefst een zo goed mogelijke opleiding tegen een zo laag mogelijk tarief. Als je in het zuiden woont dan is Rijschool Dekker een goede optie voor jou. Hier krijg je namelijk goede rijlessen van professionele en hoog gekwalificeerde instructeurs tegen scherpe tarieven. Je krijgt advies op maat en hebt de mogelijkheid om je eigen pakket samen te stellen. Hier heb je de mogelijkheid om je rijbewijs te halen voor de motor, de auto, de vrachtwagen, de bus of de scooter. De oudste rijschool van Nederland blijft vernieuwen, waardoor de opleidingen altijd up-to-date zijn en je altijd de beste rijles krijgt. 

Goede instructeurs

Iets extra’s

Al sinds 1932 biedt Rijschool Dekker opleidingen  aan en sindsdien zijn al meer dan 55.000 mensen geslaagd. Met een 100 procent slagingspercentage weet je dat je bij Rijschool Dekker goed zit als het gaat om het halen van je rijbewijs. Ondanks dat ze al heel lang bestaan, gaan ze met hun tijd mee en blijven ze vernieuwen. Als je gaat voor je auto- of motorrijbewijs krijg je een slipcursus en les in een ongeval simulator, zodat je ook op de ongewone situaties bent voorbereid. Ook werken hier specialisten voor mensen met autisme of ADHD of mensen met faalangst. Bij Rijschool Dekker doen ze net dat extra stapje om je te helpen, zodat ook jij straks slaagt voor je rijbewijs. 

Professioneel

Snel en veilig de weg op

Op de website van Rijschool Dekker vind je uitgebreide informatie over alle mogelijkheden voor het volgen van rijlessen. Daarnaast is het ook mogelijk om voor je autorijbewijs langs te komen op een van de infomiddagen. De grootste rijschool in Eindhoven heeft veel lesauto’s en veel personeel, waardoor je rijles of examen altijd doorgaat. De bovengemiddeld goede instructeurs bij rijschool Dekker zorgen ervoor dat je binnen een mum van tijd je rijbewijs hebt en veilig de weg op kan.