Container verkoop
Transport

Container verkoop voor extra opslag

Dankzij de container verkoop van de Gebr. Vermeer hebben wij meer ruimte kunnen creëren. Wij hebben namelijk een unit gekocht en hiermee kunnen wij nu een extra kantoor inrichten. Ons bedrijf stond namelijk op het punt om uit zijn voegen te knappen. Door deze aankoop hebben wij dat kunnen voorkomen. Een zeer grote zeecontainer hebben wij laten ombouwen tot kantoor en hierdoor heeft iedereen weer genoeg ruimte om zijn of haar werk uit te kunnen voeren. Het is zelfs mogelijk om deze units op te stapelen, maar daar hoeven wij nog even niet aan te denken. Wel is het fijn om te weten dat dit ook mogelijk is.

Interessante container verkoop

Onlangs hebben wij ons bedrijf uit kunnen breiden met een extra kantoor. Een zeecontainer omgebouwd tot een extra ruimte. Het leuke is dat je aan de binnenkant bijna niet kan zien dat dit een opslagruimte is. Vaak worden deze modellen gebruikt om goederen mee te vervoeren, maar wij kunnen deze goed gebruiken als extra kantoor ruimte.

De gebr. Vermeer heeft veel te bieden. Alleen al heet assortiment aan deze containers is erg groot. Je kan ze in diverse maten bestellen. Zelfs de grootste modellen kan je hier zonder enige problemen bestellen. Deze worden dan op de afgesproken plaats geleverd. Gebr. Vermeer Industrial Movements is een logistiek bedrijf met veel mogelijkheden. Op hun website kan je de diverse diensten bekijken.