Opleiding

Autorijschool in Tilburg

Ik kwam tijdens een bezoek op Facebook een post tegen over een autorijschool in Tilburg.

Ik had momenteel een aantal rijlessen gehad bij een de rijschool waar ik eerst autorijles had voordat ik overstapte.Ik was niet specifiek op zoek naar een andere rijschool maar de post leek me wel interessant om door te lezen.

Website

Onder aan de post werd er doorverwezen naar de website van de rijschool uit nieuwsgierigheid heb ik hier op geklikt en kwam ik op de website van rijschool Tilburg. Er was erg veel informatie te vinden op de website van deze rijschool. Uit nieuwsgierigheid heb ik bij de tarieven gekeken om ze te vergelijken met de tarieven die ik toen betaalde voor mijn lessen. De tarieven van de lespakketten van deze ander autorijschool in Tilburg waren tot mijn verbazing aanzienlijk lager dan de tarieven die ik bij mijn rijschool betaalde.

Proefles

Ik had me via de website direct aangemeld voor een proefles. Na de proefles was het mij al gelijk duidelijk dat ik een goede klik had met de rijinstructeur waardoor ik gestopt was met het autorijlessen bij mijn andere rijschoo. Ik ben momenteel een maand aan het lessen bij mijn nieuwe rijschool en ik ben erg tevreden.