Scootmobiel

Opzoek naar een duo scootmobiel voor mijn vrouw en mijzelf

Omdat mijn vrouw slecht ziend aan het worden is en ik slecht te been en geen auto meer mag rijden, ben ik opzoek gegaan, met mijn kleinzoon, naar een scootmobiel. Zo kwamen wij al snel uit op verschillende website’s die deze scooters verkopen. Bij de meeste website’s moet je naar de showroom komen om een proefrit te maken en daarbij zijn de kosten voor een scootmobiel ook nog eens hoog. Tot wij op de website kwamen van ScootmobielVitaal. Hier zagen wij de scooter van onze dromen een mooie duo zit. Zo kon mijn vrouw en ik mooi met z’n tweeën de stad in en hoefde mijn vrouw niet zelf te rijden. 

scootmobiel_duo_bank_329456260

Proefrit bij ons thuis in de straat

Doordat ik graag eerst een proefrit wilde gaan maken met de scootmobiel, maakte onze kleinzoon een afspraak voor ons. Wat zo mooi is van dit bedrijf is, is dat zij de scooter van jouw keuze, bij jou thuis komt brengen en dat jij in jouw eigen omgeving een proefrit kan maken. Dit is toch de plaats waar je het meeste gebruik van gaat maken van de scooter. Op de dag van onze afspraak kwam er een vriendelijke medewerker van deze onderneming bij ons thuis en laden het vervoersmiddel uit zijn wagen. Het was nog mooier dan op de foto en mijn vrouw en ik gingen, na een goede uitleg van deze medewerker, een rondje mee rijden. Mijn vrouw vond het meteen helemaal geweldig en ik moet zeggen dat ik ook enthousiast werd na het ritje. Hierdoor besloten wij dan ook om deze vervoersmiddel te kopen. De medewerker van dit bedrijf maakte de papieren in orde en legde uit over de garantie die wij kregen op de scooter. Ook de prijs werd duidelijk en wat ons opviel is dat deze lager is dan bij de andere bedrijven.

solution_duo

De garantie op de scootmobiel is zeer goed. Zo hebben zij, van deze onderneming, een landelijke service dienst. Dit betekent dat als wij pech krijgen onderweg, dat er iemand van de ANWB bij ons komt en kijkt of die de scooter kan repareren. Kan het niet meteen gemaakt worden, dan worden wij netjes naar huis gebracht met de scooter en komt er iemand van deze onderneming bij ons thuis om het te repareren. Ook de onderhoud regelt ScootmobielVitaal en het maakt dan ook niet uit voor welk merk en of je het bij dit bedrijf heb gekocht of niet. Zo komt er een medewerker van dit bedrijf bij jou thuis om het vervoermiddel voor jou na te kijken en goed te onderhouden. Dit vind ik een zeer goede service omdat jij er jouw huis niet voor uit hoef en je de scooter ook niet voor lange tijd kwijt ben.

 

Of jij nu slecht te been bent door de ouderdom of omdat jij je been momenteel niet mag gebruiken. Bij ScootmobielVitaal kan jij ook een vervoersmiddel huren. Bevalt jou de scooter zo goed en wil jij hem niet meer kwijt. Dan is er een mogelijkheid om deze te kopen bij deze onderneming.