Garage

Mijn auto voor apk naar Roermond

Mijn auto moest weer eens voor de jaarlijkse apk Roermond. Hiervoor ga ik altijd naar Autobedrijf H. Seitz. Omdat ik heel gemakkelijk op de website van dit bedrijf een afspraak kan maken, kan ik dit gemakkelijk doen via de computer tijdens mijn werk. Al snel krijg je een bevestiging dat de afspraak vast staat. Omdat bij dit bedrijf alleen maar gecertificeerde mensen werken, heb ik keer op keer vertrouwen in deze garage. Zo weet ik ook zeker dat mijn auto weer goed wordt gekeurd omdat deze ook in onderhoud bij deze onderneming komt.

Ook mijn auto gekocht bij dit bedrijf

Natuurlijk werd mijn auto apk in Roermond goedgekeurd. Had ook niet anders verwacht. Zelf heb ik ook mijn auto bij Autobedrijf H. Seitz gekocht en is die, zoals ik eerder al vertelde, ook in onderhoud hier. Als er iets is met mijn auto wat ik niet vertrouw dan hoef ik deze onderneming maar te bellen en zij kijken de auto na. De kosten voor het repareren van de auto valt ook erg mee. De medewerkers zijn erg vriendelijk en weten veel van de auto’s af, welk merk het ook is. Daarom kan deze aanrader niet ontbreken op deze blog.