Fiets

Een zeer goede fietsenmaker in den Haag

Helaas staat momenteel mijn rijwiel bij de fietsenmaker den Haag. Eigenlijk was dit mijn eigen schuld, moet je maar geen stoep oprijden met een racefiets. Voordat ik het in de gaten had lag ik al op de grond met een flinke slag in het wiel. Dat was dus een lange wandeling naar huis, want fietsen kon ik niet meer. Meteen maar naar Nieuwenhuijs Tweewielers gebeld en mijn situatie uitgelegd, ik kon diezelfde dag nog langs komen met mijn rijwiel. Gelukkig had ik nog een reserve vervoersmiddel in de schuur staan en kon ik daar even mee vooruit.   

Fietsenmaker Den Haag

 

 

Snel en vakkundig gemaakt

Nog geen dag later werd ik al gebeld door de fietsenmaker in den Haag en kreeg ik te horen dat mijn stalen ros klaar was. Wat was ik blij, want het model waar ik nu op het rijden was valt bijna van ellende uit elkaar. 

Mocht je op zoek zijn naar een leuk rijwiel, dan kan ik je aanraden om eens langs deze zaak te gaan. Hier zie je niet alleen super mooie modellen, maar je kan er ook vanuit gaan dat de service en de vakkundigheid hier hoog in het vaandel staan. Neem contact op door te bellen of het contactformulier op de site in te vullen.