Verkeer
Vervoer

Code 95 nabij Vlissingen halen

Wil jij je code 95 halen in Vlissingen en wil je meer informatie weten? Rijbewijsteam geeft je hier graag meer informatie over! Code 95 is een toevoeging op het rijbewijs en komt achter een voertuigcategorie te staan. Als je bijvoorbeeld taxi- of vrachtwagenchauffeur wil worden, dan is code 95 verplicht. Deze code is maximaal 5 jaar geldig en kan alleen verlengd worden door middel van het volgen van nascholing. Ook is Code 95 verplicht voor alle beroepschauffeurs uit de EU die in de EU werken.

Code 95 nabij Vlissingen

Code 95 Vlissingen bij Rijbewijsteam

Woon je in of dichtbij Vlissingen en wil je je Code 95 halen? Dit haal je gemakkelijk onder begeleiding bij Rijbewijsteam! Elke beroepschauffeur moet na het behalen binnen 5 jaar 35 uur nascholing volgen. Er zijn diverse opleidingen en trainingen ontwikkeld waaruit chauffeurs vrij mogen kiezen. Van de 35 uur moet er minimaal 1 praktijktraining zijn. Als je beroepschauffeur wil worden dan kun je bij Rijbewijsteam terecht voor de verplicht Code 95 in Vlissingen en ook de nascholing! Aarzel niet en neem snel contact op of bekijk de website. Ze helpen je graag verder met al je vragen over Code 95 of andere rijlessen. Je kunt ze bereiken op het nummer: 0118-440404, ook hebben ze een kantoor die geopend is van dinsdag t/m vrijdag van 12:30 tot 17:30.

Rijbewijs

Ervaring

Sander: ik wilde altijd al vrachtwagenchauffeur worden en daarvoor had ik Code 95 nodig. Deze heb ik behaald bij Rijbewijsteam. Ze hebben me heel goed begeleid en geholpen met de vragen die ik had. De lessen waren duidelijk en hebben me goed klaargestoomd voor het examen. Als ik ooit nog iets nodig heb qua rijbewijs, ga ik zeker weer daarheen. Ik raad ze iedereen aan die in of dichtbij Vlissingen woont! Bedankt Rijbewijsteam!