Goed bedrijf
Auto

Cars by Lex heeft dé auto!

Cars by Lex heeft dé auto waar ik al een lange tijd naar op zoek was. Ik zocht namelijk een auto waar ik zowel met het gezin in kan zitten. Ook vind ik het heel erg belangrijk dat de auto er sportief uitziet. Iets wat ik eigenlijk altijd al leuk heb gevonden. Toen ikzelf nog geen kinderen had reden wij altijd in een tweepersoonsauto. Nu is dat natuurlijk niet meer mogelijk, echter wil ik de sportieve look wel blijven houden. Op dit moment hebben wij een auto die meer bij de garage staat voor onderhoud dan dat hij rijdt. Daar ben ik ondertussen wel klaar mee, zodoende zoeken wij iets betrouwbaars.

Cars by Lex

Online terecht gekomen bij Cars by Lex

Tijdens mijn zoektocht op het internet kwam ik terecht bij Cars by Lex. Op deze website zag ik diverse modellen die ik wel heel erg leuk vond. Samen met mijn partner zijn wij naar de showroom gegaan van dit bedrijf. Bij binnenkomst ruik je de geur van auto’s. Sorry, dat is en blijft iets wat ik onwijs lekker vind ruiken. De geur van leer in een auto is wat ik bedoel. Zo zag ik een leuke Audi staan die ik al eerder op het internet had gezien.

Mini Cooper

Echter werd ik gewezen op een sportieve Seat Leon die zij hadden staan. Zelf heb ik nog niet eerder in een Seat gereden, echter trok het wel mijn interesse. Het moment dat ik in de auto mocht zitten voelde het perfect. Alsof deze auto voor ons was gemaakt. De zitting was perfect en de hoeveelheid kilometers wat het had gelopen viel ook enorm mee. Dan heb ik het nog niet gehad over de aantrekkelijke prijs. Dit was ver binnen ons budget. Hierdoor hebben wij de keuze gemaakt om deze auto te kopen. Vanmiddag mogen wij de auto gaan ophalen!