koeriersdienst internationaal
Vervoer

Betrouwbare koeriersdienst internationaal

Wil jij de hulp van een goede koeriersdienst internationaal, dan ben je bij S&B aan het juiste adres. Dit bedrijf is begonnen als een eenmansbedrijf en is inmiddels uitgebreid tot een wagenpark van meerdere wagens. Zo heb je deze al in verschillende soorten en maten. Je kan al beroep doen op dit bedrijf om voor jouw ladingen door heel Nederland en zelfs naar het buitenland te laten vervoeren. Zij zorgen dan, zodra je naar het buitenland gaat, voor de nodige papieren. Een ander voordeel is dat je ook 24/7 een beroep op dit bedrijf kan doen, echt een super bedrijf. koeriersdienst internationaal

Geweldig vervoer op maat

Wij hebben al meerdere keren gebruik gemaakt van de koeriersdienst internationaal en zijn daar bijzonder over te spreken. Voor een tijd terug hadden wij een spoedopdracht gekregen en deze moest dezelfde dag nog verzonden worden. Meteen hebben wij naar S&B gebeld om dit te regelen. Zeer snel na dit telefoontje kwam er al een ijlbode langs om de goederen op te halen om naar het juiste adres te brengen. 

Nog geen twee uur later kregen wij al bericht dat de betreffende goederen afgeleverd waren, netjes op tijd en het betreffende bedrijf kon weer verder met de productie.